DisneyXD brand logoEt par konger

Lanny ville vie sit liv fuldstændig til kongen af Kinkow, hvis bare den konge var ham selv. Han ville være blevet konge, hvis ikke det var for tvillingerne. Lanny kan ikke komme sig over sin skuffelse. Han lægger hele tiden lumske planer for at få tronen fra Kinkow tilbage. Han er listig, klog og beslutsom, på trods af at hans planer indtil videre langt fra er lykkedes...

Boz er Brady og Boomers fortabte trillingebror, der blev væk for 17 år siden i forbindelse med et uvejr på Kinkow. Han blev opfostret af aber, indtil han blev ti , hvor han blev adopteret af kongen og dronningen på øen Mindu.

Boomer har selvtillid nok til begge tvillinger. Han braser ind i situationer uden at tænke, og han bliver altid overrasket, når alting ikke går helt som planlagt. Han kan være en lille smule doven og er ikke den mest pligtopfyldende monark i verden, men han ER en hengiven bror (selv om han ikke altid vil indrømme det) og ville gå til verdens ende for Brady.

Brady er håbløst optaget af Masons teenagedatter, Mikayla – hun er ikke bare køn, hun er klog, sjov og har selvtilliden i orden. Og så har vi ikke nævnt hendes evner inden for kampsport! Hendes far, Mason, kan af og til hæmme hende ved at være overbeskyttende, men han er også en fantastisk rollemodel.

Mason er tvillingernes bodyguard og rådgiver. Stærk, klog og pålidelig er han, som den far de aldrig kendte - selvom Mason nogle gange godt kan få for meget af deres narrestreger. Det betyder dog heller ikke, at han er villig til at lade dem kigge for meget på Mikayla!

Et par konger

Følg Boomer og Boz (den fortabte trillingebror), når de lærer hinanden at kende og lærer at arbejde/regere sammen. De gennemgår naturligvis skøre og til tider farlige eventyr, der bl.a. indbefatter at indføre de ti “broder-love!”

Andet Sjov

    • Club Penguin
    • cars
    • Disney Channel