Violetta-bloggen
Violetta-bloggen

Frederico flytter ind!!

Sikken et chok! Fyren, som  Violetta synes er megairriterende, flytter ind… Ikke just nogen ønskedrøm!


 


Og Violettas genfundne venskab med Tomás er IKKE populært hos hverken Ludmi eller León. Vil de kunne blive ved med at være venner, eller vil Ludmis og Leóns jalousi stoppe dem??


Så meget dramatik, og så lidt tid!!


På onsdag er vores allesammens yndlings-Violetta tilbage, og vi glæder os allerede!


Violetta bliver sendt som sædvanlig i påsken, men bloggen tager påskeferie. Vi er tilbage igen onsdag den 23. april. Indtil da vil vi ikke have mulighed for at gennemgå jeres kommentarer, men send os dem alligevel, så dukker de op senere!


Vi ses snart igen – hav en superherlig påske :-)


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-14 @ 16:55:00 Kommentarer (5)
Publiceret i: På TV

Velkommen tilbage!!

Endelig er det mandag igen!! Pablo er tilbage på Studio  21, og vi er spændt på, HVORDAN Gregorio vil tage det! Ja, ud over at besvime, mener vi :-)


 


Olga opdagede Violettas hemmelighed i fredagens afsnit, og hun var ikke så lidt sur over, at hun var en af de sidste til at få det at vide. Måske var det, fordi både Ramallo OG Angie vidste det før hende?! Det virker, som om hun bare bliver mere og mere jaloux!


Om kun nogle få timer er det tid igen, og vi kan dårligt vente!! Følg med i al dramatikken på Live-bloggen og på kanalen kl. 16!!


Vi ses snart!


 


//Disney Channel-holdet 

2014-04-14 @ 11:00:00 Kommentarer (12)
Publiceret i: På TV

Violetta: The Scoop afsnit 18

Hvem er din yndlingskarakter i Violetta? Hvorfor kan du bedst lide netop den karakter? Er det måske vedkommendes stil eller en sang, der har gjort indtryk på dig?! Fortæl, og kommentér her nedenfor!

2014-04-12 @ 08:30:00 Kommentarer (107)
Publiceret i: På TV, The Scoop

Det falskeste smil, man kan forestille sig!

Gregorio lyver, så han er helt blå i panden, og Antonio går på den!! Studio 21 har i det mindste fået et lille nyt håb, for Pablo er ENDELIG er tilbage. Gregorios besvimelse var noget af det sjoveste, vi nogen sinde har set!


Og så var det skrækkelig tæt på, at Olga, Jade og Matias kom til at afsløre Violetta i fjernsynet! Man sad jo som på nåle! Det har været så forfærdelig tæt på, at Violettas hemmelighed blev afsløret, vældig mange gange nu!!! Lige til at bide negle over…


På mandag er Violetta endelig tilbage igen, og Violetta: The Scoop ser du i morgen kl. 8.30!


God weekend!
 


//Disney Channel-holdet

2014-04-11 @ 16:55:00 Kommentarer (25)
Publiceret i: På TV

Fredag, og det er Violetta-tid!!!

I onsdags foregik der så forfærdelig meget, at vi dårligt kan vente med at se, hvad der nu vil ske! Antonio ville lukke skolen, Gregorio fortsætter sin afpresning, og Tomás og Violetta blev låst inde i instrumentmagasinet!!


Åååhh, hvordan skal det dog gå! Kan Tomás og Violetta få redt trådene ud?


Kan klokken ikke snart blive 16???


 


Vi ses om lidt!!


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-11 @ 11:00:00 Kommentarer (20)
Publiceret i: På TV

Tvangs-samtale i instrumentmagasinet!!

Vi husker jo så udmærket, hvordan det gik, sidste gang de her to var sammen i det rum… Det ser ikke ud til, at der er nogen fare for det nu! Vil Tomás endelig lytte til Violetta? Og er der nogen, der lukker dem ud af instrumentmagasinet? Hvad skal León mene om det hele??? Ååååhh, hjælp!


Angies hemmelighed er lige ved at blive afsløret, men Lena virker fast besluttet på alligevel ikke at fortælle Ludmila noget! Og heldigvis for det…


Fortsæt endelig med at kommentere, og hav det godt, så ses vi snart igen!


 


 


 


Du kan som sædvanlig se dette afsnit igen på Disney Play i aften, og du kan tjekke Violetta-tider i vores tv-oversigt her på siden.
//Disney Channel-holdet

2014-04-09 @ 16:52:00 Kommentarer (24)
Publiceret i: På TV

Onsdag og tid til Violetta!!

Endelig!!! Om nogle timer får vi forhåbentlig svar på, f.eks. hvor Germán har tænkt sig, at familien skal flytte hen.


Tomás blev bortvist efter et beskidt trick fra Gregorios side. Og til hjælp har han jo haft Andrés, som Gregorio har kunnet tvinge til både det ene og det andet. I mandags fortalte Andrés endelig Pablo, hvad der var hændt, og vi spekulerer selvfølgelig på, hvad der mon nu sker!


Der er så meget, der er helt crazy lige nu, og vi håber på at få i det mindste et par svar om nogle timer!!!!


Vi tales ved om lidt!


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-09 @ 10:00:00 Kommentarer (11)
Publiceret i: På TV

Flytte?!

Hvad?! Vil Germán nu bare tage alles ting og sager og flytte? Øøøh, hvad?! Hvorhen? Han siger bare, at nu flytter vi. Vanvittigt!


Studio 21 har ikke flere penge, og Gregorio har en plan.


Andrés har det dårligt med at blive afpresset af Gregorio og fortæller endelig Pablo, hvad der foregår. Vi kan altså dårligt vente med at se, hvad der vil ske! Det hele er jo bare skingrende skørt!! Om 48 timer går det løs, så er det tid til at finde ud af, hvad i alverden der nu vil ske!


Fortsæt endelig med at skrive og kommentere, det er altid sjovt at snakke med jer!!


Vi ses snart igen!


 


//Disney Channel-holdet


 


P.S.


 


Husk, at du som sædvanlig kan se dette afsnit igen på Disney Play i aften, og du kan tjekke tider i vores tv-oversigt her på siden.

2014-04-07 @ 16:55:00 Kommentarer (34)
Publiceret i: På TV

Juhuu!

Det er mandag, og det er Violetta = kunne ikke være bedre!


I fredags oplevede vi et rigtigt hold-vejret-øjeblik, da Germán og Jade ankom til den samme fest, hvor Violetta skulle synge. Det lykkedes præcis for Germán at gå glip af Violettas optræden, men Jade så DET HELE. Med tanke på, hvordan det tidligere er gået, er vi bange for, hvad det kommer til at koste Violetta!! Hvad tror du?


Der sker også en forfærdelig masse med León, som sagde, at han ikke kan leve uden Violetta. Og Tomás ser ud til at være helt ude af billedet og sammen med Ludmila!


Med så mange spørgsmål, vi skal have svar på, kan vi dårligt vente til kl. 16 i dag, hvor du kan tage med os ind i Violettas verden!


Vi ses snart!


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-07 @ 11:00:00 Kommentarer (9)
Publiceret i: På TV

Violetta: The Scoop afsnit 17

Der er mange fejder lige nu i Violetta. Der er Angie vs Jade, og Violetta og Ludmila har jo virkelig også haft deres kampe! Men tror du, at de nogen sinde kan blive venner?


 


Har du nogen sinde skændtes med nogen for siden at blive gode venner med dem? Hvad skal man gøre for at enes?? Har du nogle gode tip? Del dem med os her i kommentarerne og fortæl!

2014-04-05 @ 08:30:00 Kommentarer (22)
Publiceret i: På TV, The Scoop

”Maria!”

Germán hører Marias stemme! Og Jade ser Violetta optræde!! Vi kunne dårligt få vejret… kunne du?!


Det var bare for meget! Og på mandag fortsætter Violetta igen, og vi venter i spænding på at se, hvordan det hele vil arte sig!


Men hvad skete der med Ramallo? Pludselig bliver han arresteret…men har han virkelig gjort noget forkert?


Og pludselig er der nogen, der siger Ludmila imod. Lenas entré på skolen ser ud til at irritere Ludmila voldsomt, og vi kan slet ikke vente med at se, hvordan det vil gå mellem dem!! Kan de blive venner?? Eller måske tværtimod! :-)


Hav en fin weekend, og husk at tjekke The Scoop i morgen kl. 8.25, hvor der bliver snakket om ugen, der gik!


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-04 @ 16:55:00 Kommentarer (27)
Publiceret i: På TV

Yay, det er fredag og Violetta!

Og vi har glædet os helt vildt! Om nogle timer er det eeendelig tid til igen at dykke ned i Violettas superdramatiske verden.


I onsdags led vi os gennem den mest pinlige middag nogen sinde, som sluttede med, at Jade fik en hel terrin suppe over sig. Gregorio optog Natys søster Helena på skolen, og Naty virkede ikke helt glad. Men vi gætter på, at der er en anden, der måske vil tage det endnu dårligere .…


Hvordan tror du, at det går med Ludmilas humør, nu hvor hun har tabt sangduellen i onsdagens afsnit, OG Natys videobloggende søster har indtaget skolen??


Kommentér gerne her nedenfor, så snakkes vi ved kl.16!! Såå spændende det her!!


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-04 @ 11:00:00 Kommentarer (14)
Publiceret i: På TV

JAAAA!!!

Violetta vinder sangduellen! Det var lige præcis det, vi håbede på. Hvor herligt, at der også sker noget godt, vi var ellers ved at blive temmelig nedtrykte efter den middag…HVOR pinagtig var den ikke lige!? Og suppen i Jades hår, vi var ved at døøøø!


Fik Pablo kolde fødder, eller vil han og Angie forsøge sig med en ny date?? Hvad blev Matias arresteret for? Hvordan vil Ludmila mon reagere på sit nederlag i sangduellen? Spørgsmålene er mange, og vi varmer allerede op til fredagens afsnit!!


Vi ses snart igen ! :-)


 


//Disney Channel-holdet


 


P.S.


Som sædvanlig kan du se dette afsnit igen på Disney Play i aften, eller du tjekke sendetider i vores tv-oversigt her på siden.

2014-04-02 @ 16:52:00 Kommentarer (27)
Publiceret i: På TV

Endelig Violetta-onsdag!

Hvor har vi glædet os! I mandags blev stemningen mellem Vilu og Ludmila jo RIGTIG dårlig, og så satte Gregorio dem oven i købet til at synge sammen!! Det hele ser ud til at munde ud i en sangduel, som vi slet ikke kan vente med at se og høre! Hvem synger bedst, tror du?!


Oplysningerne om Angie, som Jades privatdetektiv fandt, havnede i hænderne på Ramallo. Og  nu spekulerer vi på, HVORDAN det skal ende, kan sandheden om Angies identitet ikke bare komme frem nuuuuu?!


Tænd for fjernsynet kl. 16, og tag med os ind i Violettas verden!!


 


//Disney Channel-holdet

2014-04-02 @ 10:00:00 Kommentarer (16)
Publiceret i: På TV

Sig det med en duel!

Ooh la la, der begynder at være en rigtig hidsig stemning mellem Ludmila og Violetta!! Og i sand Studio 21-ånd så løser de det med en sang. Men hvilken? Og hvem vinder sangduellen?? ÅH, hvor er det spændende!


Og hvad vil Ramallo stille op med oplysningerne om Angie?! Vi kan dårligt vente til på onsdag.


Medens vi venter på næste superspændende afsnit, så husk at spille vore NYE Violetta-spil på hjemmesiden: http://www.disney.dk/disney-channel/spil/violetta 


Fortsæt endelig med at skrive og kommentere! Altid lige sjov at snakke med jer!


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-31 @ 16:55:00 Kommentarer (19)
Publiceret i: På TV

Mandag= Violetta!

Håber, I har haft en supergod weekend :)


Endelig er det mandag, og vi har sådan længtes efter Violetta! Det hele sluttede jo vældig pinligt sidst. Ingen er sikker, når Ludmila går i gang - hun sørgede med små sedler for, at Violetta, Tomás OG León mødtes. Draaamaaa!! Hvordan skal det dog gå?? Det føles, som om alle bare er ret forvirrede og kede af det lige nu. Men Gregorio og hans streg i panden var nu lidt sjov i sidste uge. Det lykkedes ham jo til sidst at få den fjernet... sådan da.  


Angies hemmelighed er lækket til den privatdetektiv, Jade havde engageret, og vi spekulerer på, om det mon er tid til at afsløre lidt sandheder i dag???


YAY, vi glæder os!


Så slå dig ned i tv-hjørnet kl. 16, så ses vi! :)


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-31 @ 11:00:00 Kommentarer (11)
Publiceret i: På TV

Violetta: The Scoop afsnit 16

Både Violetta og Ludmila har en fantastisk stil!


 


Hvordan er din stil? Hvad føler du dig bedst tilpas i?


 


Har du nogen sinde lavet dit eget Violetta-outfit? Hvordan så det ud??


Skriv i kommentarfeltet herunder, og fortæl! 

2014-03-29 @ 08:30:00 Kommentarer (32)
Publiceret i: På TV, The Scoop

Tomás+Violetta+León

Ludmilas plan ser ud til at være gået i baglås! León er sur, Tomás er forvirret, og Violetta var helt sikker på, at det var León, hun talte med… HVORDAN skal det dog ende??


Og privatdetektiven har jo opdaget Angies store hemmelighed!!! Vil den nu blive afsløret? Eller vil Angie måske selv nå at fortælle den først?? ÅÅÅh, hvor er det bare spændende!


Hvordan skal Ludmila nu komme videre med sine planer, og hvornår i alverden vil Antonio indse, hvilken MEGA-fejltagelse det var at ansætte Gregorio som rektor!!?


Nu må der altså gerne snart ske noget godt!! Det er jo kun sørgelige ting, der sker!!


Vi håber, at det hele begynder at lysne allerede på mandag, og indtil da håber vi, at I får en herlig weekend!


Glem ikke at tage vores Violetta-test på Youtube!


Altid lige skægt at snakke med jer!


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-28 @ 16:52:00 Kommentarer (38)
Publiceret i: På TV

ENDELIG!!

Yessssss, det er fredag, og det er Violetta-dag! Juhuu!
Disney Channel-holdet her kan ikke sidde stille på stolene af bare spænding! Kan du?!


Vi vil vide, hvad Jade har fundet på, hvordan det vil gå med Gregorios streg i panden, og frem for alt er vi så vældigt spændte på at finde ud af, hvad der nu sker med Violetta og León!! Han sagde jo i onsdags, at han ville slå op! Det troede vi ikke på, men han syntes jo, at Violetta gik for langt, da hun brugte Ludmilas karnevalskostume – hvad synes du, gik hun for langt?? Burde Violetta bare have ladet Tomás være? Kommentér gerne her nedenfor!


Klokken 16 så er det igen tid til vores ABSOLUTTE yndlingsserie!!


Så tag laptopen, mobilen eller iPad’en med ind i sofaen, og følg med os på Live-bloggen!


Vi ses! =)


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-28 @ 10:00:00 Kommentarer (43)
Publiceret i: På TV

Nu har León har fået nok!!

León slår op med Violetta, OMG! Team Leonetta græder, og team Tomaletta jubler! Vi er bare kede af, hvor forkert det hele er endt for dem alle sammen. Er det ikke snart på tide at få opklaret alle misforståelserne?!


Jade har brygget en eller anden ondskabsfuld plan sammen for at afsløre Angies identitet, og vi spekulerer på, hvad hun har fundet på?! Det føles, som om det enten bliver helt genialt eller en total maveplasker…


Gregorios fremfærd på skolen har virkelig skadet forholdet mellem eleverne; godt at Angie havde en ordentlig peptalk med dem alle sammen. Det var virkelig nødvendigt!!


Men hvordan ser fremtiden for Studio 21 egentlig ud? Og HVAD har Jade i kikkerten?!?!


Om 48 timer er det igen tid til at dykke dybt ned i Violettas vidunderlige verden!!


Superstort tak til alle jer, der fulgte med og kommenterede – altid lige sjovt!


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-26 @ 16:52:00 Kommentarer (55)
Publiceret i: På TV

Violetta-onsdag!!

Hej, alle V-fans, eeendelig onsdag, siger vi bare!


Sikken et afsnit, vi så i mandags, der var maskerade og fuldstændig frit løb for intrigerne. Naty lokkede Andrés væk, for at han kunne få et andet karnevalskostume på. Og så spekulerer vi på, om det nu også var det, vi så, da det så ud, som om Ludmi kyssede Tomás??? Ååh!


Og nu vi taler om Andrés… han virker ikke, som om han er helt med på, hvad der sker på Studio 21. Efter at Gregorio var kommet til at male sig selv i panden med raketfarve, som ikke ser ud til at ville forsvinde, begyndte han at gå med paryk. Andrés troede, at det var et kødædende egern og smed parykken ud. Gregorios ansigtsudtryk var noget af det sjoveste, vi nogen sinde har set!!!


Angie tog hen for at lægge blomster på sin søsters grav, nøjagtig samtidig med at både Germán, Jade, Olga OG Ramallo ville gøre det samme. Alle undrede sig selvfølgelig over, hvad Angie lavede dér, og vi kan slet ikke vente med at se, hvordan Angie vil få viklet sig ud af DEN situation. Eller måske indrømmer hun bare, at Maria var hendes søster!


I kan ikke vente, vi kan ikke vente!
Tænd for fjernsynet kl.16 med laptoppen, mobilen eller iPad’en ved hånden, og hæng med på Live-bloggen!!


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-26 @ 10:00:00 Kommentarer (12)
Publiceret i: På TV

Ludmi <3 Tomás?!?!?!

Whaaat?! Er Tomás faktisk kommet over Violetta, eller var det der et led i Ludmilas plan?!!? Hon så så himmelhenrykt ud, at vi aner mere end uråd!!


Hela Violettas familie mødtes ved Marias grav, selv om det ikke var planlagt, og vi spekulerer på, HVORDAN Angie skal få viklet sig ud af den situation!? Vil det lykkes hende at forklare Germán, hvad hun laver ved hans hustrus grav?


Og vil det nogen sinde lykkes Gregorio at få fjernet den der raketfarve fra panden?? Så mange spørgsmål, vi må vente heeelt til på onsdag med at få svar på!


Fortsæt med at skrive og kommentere! Altid supersjovt at snakke med jer!


 


 Afsnit 47 del 2 er kommet ud nu på Disney Play!


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-24 @ 16:55:00 Kommentarer (50)
Publiceret i: På TV

Joho, det er Violetta-mandag!

Håber, at alle har haft en rigtig dejlig weekend og ikke har haft alt for svært ved at sove. Vi må indrømme, at vi faktisk havde lidt besvær med søvnen, det var jo et uhyggeligt spændende Violetta-afsnit i fredags!!


Tomás forsøger at få Violetta til at erkende sine følelser for ham, og samtidig risikerer han ikke at blive optaget på skolen, bare fordi Gregorio ikke ’kunne lide’ hans sang.  


Gregorio har jo også fået en ’superflot’ streg i panden, mon den nogen sinde vil forsvinde?? :D


Og så var det simpelthen ALLE, der havde glemt Francescas fødselsdag, den stakkel! Hvordan skal de nu få hende i bedre humør?


Violetta har det heller ikke så let – nu hvor Ludmi konspirerer, og Jade afpresser hende, savner hun mere end nogen sinde før at have Angie i huset. Pablo forsøger at få Angie til at lade være, men hun vil tilbage til huset. Og hvordan mon det så vil gå for Jade og hendes planer?


Om nogle timer sker det endelig, vi glæder os!


Så slå dig ned i TV-sofaen kl. 16, så ses vi! :)


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-24 @ 11:00:00 Kommentarer (11)
Publiceret i: På TV

Violetta: The Scoop afsnit 15

Der har været mange problemer med kærligheden i Violetta i denne uge.


 


Giv os dit bedste tip i kommentarerne nedenfor!! Hvordan siger man til nogen, at man kan lide ham eller hende? Måske har du selv sagt det til nogen? Fortæl!! :-) 

2014-03-22 @ 08:30:00 Kommentarer (41)
Publiceret i: På TV, The Scoop

Tomás holder det ikke ud!

Men det gør vi heller ikke!! Nu MÅ vi jo vente lige til på mandag med at få rede på, hvad der sker. Åh, hvor Ludmila dog var led over for León! Og Tomás og Violetta står endnu engang og har en masse, de skal have talt ud om, efter den der sang….


Broadway ser ud til at have opgivet tanken om Vilu og er efter Camilas opmuntring begyndt at tænke mere på Francesca! Men Cami virker nu ikke selv til helt at have opgivet tanken om Broadway…


Angie vil vist, på trods af Pablo, gerne tilbage til huset for at arbejde med Violetta og Germán. Men frem for alt - Germáns skøre regler! De er jo bare for meget…


 


Hav nu en rigtig skøn weekend og tak for alle jeres kommentarer! Fortsæt med at skrive, det är så sjovt!


 


Glem ikke, at du kan se afsnittet på Disney Play i aften, og du kan finde tidspunkter for genudsendelse på vores tv-oversigt her på siden.


 


God weekend, så ses vi på mandag! ;-)


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-21 @ 16:52:00 Kommentarer (18)
Publiceret i: På TV

Wohoo, fredags-Violetta!!

Om nogle timer er det igen tid til at dykke ned i det virvar af løgne og vidunderlig dramatik, som udgør Violettas verden!!


Jade styrtede lige ind i Germáns arbejdsværelse, hvor han sad i et vigtigt møde, og skældte ham hæder og ære fra, fordi han overvejede at tage Angie tilbage som lærer for Violetta… var det nu så smart, Jade?!?


Broadway forsøgte at danse sig ind i Violettas hjerte, men León blev sur, og det samme gjorde Tomás.


Maxi kæmpede mod sine følelser for Mara, som også er hans kusine, yikes!


Ooog Tomás’ far overraskede ham! Og det var alt sammen Ludmilas fortjeneste!! Og Violetta stod ensom tilbage… Ja, det er en værre suppedas, de er havnet i, og vi kan slet ikke få nok!!


Så hæng med, og tænd kl. 16 for at få mere at vide, vi kan dårligt vente!!
 


//Disney Channel-holdet

2014-03-21 @ 11:00:00 Kommentarer (16)
Publiceret i: På TV

Ludmi+Tomás+Tomás’ far!

Hvilket genialt træk fra Ludmilas side at overraske Tomás på den måde, men er det virkelig nok? Kan Tomás nogen sinde glemme Violetta? Noget siger os, at det måske ikke er helt så enkelt...


Og hvad har Jade gang i?! Hvor glad så Germán lige ud på en skala... øh, nærmest minus!


Gregorio maler sig selv i panden, Olga laver karrykaffe, og vi kan bare ikke vente med at se, hvad de nu finder på!! På fredag er det tid til Violetta igen, og forhåbentlig får vi så lidt mere styr på tingene!


Tak for alle jeres kommentarer på bloggen, I er så seje! :D


 //Disney Channel-holdet


 


P.S. Husk, at du kan se afsnittet igen på Disney Play i aften, eller du kan se på vores tv-oversigt her på siden, hvornår det bliver genudsendt.

2014-03-19 @ 16:53:00 Kommentarer (19)
Publiceret i: På TV

Onsdaaaag og endelig tid til Vio-Vio-letta!

God onsdag til alle jer V-fans!


I mandags hørte Violetta Angie sige, at hun er hendes moster, gisp!! Vil Violetta nu endelig finde ud af, at hun er i familie med Angie?!


Broadway er begyndt på Studio 21, og også han er faldet for Violettas charme…Hvordan gør hun det?! Det lykkedes Ludmila at overbevise ham om, at forholdet mellem León og Violetta måske ikke var det stærkeste, og vi spekulerer på, om trekantsdramaet Tomás-Violetta-León nu bliver et, øh, firkantsdrama?


Tænd for fjernsynet kl. 16, og sæt dig med laptoppen eller iPad’en, så skrives vi ved! :)


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-19 @ 10:00:00 Kommentarer (15)
Publiceret i: På TV

O. M. G. Angie!!

HVORDAN skal hun forklare sig ud af det her!! Måske var det bedst bare at SIGE sandheden. Det er jo det, hun helst vil!


Broadway er fast besluttet på at komme sammen med Violetta; som om hun ikke havde problemer nok med at få rede på sine følelser for Léon og Tomás. Vi så jo godt det der næsten-kys!!


Team Tomaletta og Leonetta har fået konkurrence af team Forvirret!!


Og HVORDAN vil Gregorio reagere, hvis han finder ud af, at dansen blev bedre takket være Pablo?


Baaare 48 timer tilbage til næste afsnit, yay, vi glæder os helt vildt!!


Tak til alle jer, der var med på  bloggen i dag, sjovt som altid :D


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-17 @ 16:55:00 Kommentarer (27)
Publiceret i: På TV

Mandag= Violetta!

Håber, at I har haft en dejlig weekend, men nu er det ENDELIG Violetta-dag!! Vi har stiftet bekendtskab med Broadway, den nye hjerteknuser på Studio 21. Både Fran og Camila forelskede sig i ham, og en overgang virkede det oven i købet, som om de var parat til at opgive deres venskab i kampen om ham, oj oj oj siger vi bare!


Gregorio har indtaget tronen som rektor på Studio 21 og styrer skolen med hård hånd, men spørgsmålet er, hvor længe han kan blive ved på den måde?!


Maxi er ikke så lidt vild med sin egen kusine, vil det lykkes ham at komme over sine følelser for hende?


Og Leon fandt ud af, hvad Violetta egentlig føler for ham og Tomás!!


Åååh, vi tæller timerne nu! Vi ses her på bloggen kl. 16! YAY! :)


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-17 @ 11:00:00 Kommentarer (12)
Publiceret i: På TV

Violetta: The Scoop afsnit 14

At være eller ikke være sammen…


Der er mange op- og nedture med kærligheden i Violetta!


 


Hvem tror du bliver et par? Og hvem vil slå op??

2014-03-15 @ 08:30:00 Kommentarer (77)
Publiceret i: Clara, På TV, The Scoop

Åh nej!!

Det var jo en vældig god idé at håndtere sine følelser ved at skrive en sang, men måske lidt mindre god, hvis ens følelser så bliver kendt for hele verden!! Hvad vil León nu sige?


Og det ser ud til, at det ikke bare er hendes hemmeligheder med hensyn til drengene, der er kommet frem – Jade har jo (IGEN) fortalt Germán, at Violetta går på Studio 21! Og samtidig er alle pigerne ude efter Broadway, og drengene vil have Maxis kusine. Kærlighedskarrusellen snurrer videre!


 


Hav nu en skøn weekend, og tak for alle jeres kommentarer! Bliv endelig ved med at skrive, det er så sjovt!


God weekend, og så ses vi på mandag!  ;-) //Disney Channel-holdet

2014-03-14 @ 16:55:00 Kommentarer (41)
Publiceret i: På TV

Alle snakker Violetta!!

Om ikke så længe er det Violetta-tid!


Hvad glæder I jer mest til i dag?? Vi kan sige det sådan – vi tror, at afsnittet bliver vældig FYSISK, og denne gang mener vi ikke kram og den slags; det bliver nok lidt mere action-præget!


Se med kl. 16 for at få mere at vide; vi kan næsten ikke vente!!


 


//Disney Channel-holdet

2014-03-14 @ 11:00:00 Kommentarer (19)
Publiceret i: På TV

Uups!!

Skulle Violetta nu have fortalt Jades hemmelighed og risikere, at hendes egen kommer frem? Det er godt nok kompliceret, når man sådan har ”dobbelt-hemmeligheder” for hinanden!


At Broadway skal begynde på skolen er jo superspændende! Hvem af pigerne er det, han ser ud til bedst at kunne lide? – han har jo en del af vælge mellem!! Ha ha! :-D Det vanskelige er jo, at de alle sammen er lige søde!


Et andet spørgsmål – Ludmila og Tomás? Er hendes følelser mon ægte, tror I? Vi må til bunds i det, så fortæl, hvad I mener i en kommentar, så snakkes vi ved! :-)


 


Husk, at du kan se afsnittet igen på Disney Play i aften, eller du kan se på vores tv-oversigt her på siden, hvornår det bliver genudsendt.


 


Ses på fredag igen, TAK for i dag!!


//Disney Channel-holdet

2014-03-12 @ 16:52:00 Kommentarer (19)
Publiceret i: På TV

I ved, hvad det drejer sig om – Violetta-onsdag!!

Til en afveksling byder vi på et af vores yndlingsbilleder fra intro-sangen. De er så søde sammen! ;-)


Diktatoren, undskyld, Gregorio, er jo begyndt at sætte sine stygge planer i værk, og vi MÅ bare finde ud af, hvordan Studio 21 vil klare sig under hans regimente!


Vi MÅ også have rede på en hel masse andet, som f.eks.… Jades og Germáns bryllup!
Hvem af drengene vil Vilu EGENTLIG have? For det er vel bedst, at hun finder ud af, hvad hun føler, hvis hun stadig skal være sammen med León, ikke sandt?


 


Tænd for fjernsynet kl. 16, hører Ii!


//Disney Channel-holdet

2014-03-12 @ 10:00:00 Kommentarer (11)
Publiceret i: På TV

León + Violetta = måske!?

Hvilken dag, hvilken dag! Vil Violetta aldrig kunne bestemme sig? Nogen burde tage hendes dagbog og bare skrive ”BESTEM DIG!” :-D


Og hvor meget vil denne her Gregorio nu lave om på Studio 21?? Vil Pablo aldrig komme tillbage, tror I??


Ja, hvad ska man egentlig MENE om det hele! Kommentér og skriv, hvad I synes! Stort TAK til alle, som var med på livebloggen i dag, I er megaseje!


 


Ses på onsdag…. ;-)


 


p.s. Du kan se afsnittet igen på Disney Play i aften, eller du kan se på vores tv-oversigt her på siden, hvornår det bliver genudsendt.

2014-03-10 @ 16:55:00 Kommentarer (63)
Publiceret i: På TV

Heej!

Håber, at I har haft en skøn weekend og ikke har bekymret jer for meget om Vilu… Vi må indrømme… Det var lidt svært at falde i søvn. Ved Vilus far nu, at hun optræder? Eller hvad var det, der skete? Var det rigtigt af hende bare at forlade forlovelsesfesten på den måde, rigtigt at følge sin længsel efter at stå på en scene??


Koncerten var jo ganske MAGISK, specielt da NOGEN smøg sig rundt i kulisserne og rev ned! Og Pablo gik glip af det hele, da NOGEN ringede og tvang ham til at køre på hospitalet.


Vi begynder at blive lidt trætte af denne her NOGEN... Vedkommende må altså ikke finde på mere nu!


 


Men men! Følg med i Violettas fortsatte eventyr kl. 16 i dag, hører I! ;-)

2014-03-10 @ 11:00:00 Kommentarer (17)
Publiceret i: På TV

Violetta: The Scoop afsnit 13

Hvad ville du sige, hvis du havde en ven som Ludmila? Ville du holde op med at være ven med den person, eller ville du sige fra??

2014-03-08 @ 08:30:00 Kommentarer (123)
Publiceret i: På TV, The Scoop

Fra Clara: Hej alle Violettafans!

Nu er vi rigtig kommet i gang med de nye episoder af Violetta. Er det ikke skønt? Sidste gang var Celine, Linnea og jeg i London og filmede de kommende afsnit af The Scoop. Så det kan I også glæde jer til.


 


Ligesom sidste gang vi var i London, hyggede vi 3 piger os utroligt meget i hinandens selskab. Efter morgenmad bliver vi hentet af en taxa og kørt til studiet hvor vi filmer The Scoop. Så skal vi have lagt makeup og stylet hår af vores søde make-upartist og hårstylist, som vi har delt mange sjove øjeblikke med. 


 


Så er vi klar til at filme. I mellem optagelserne griner vi meget og fjoller rundt, men når først der bliver sagt ”klar til optagelse”, er vi parate til at informere jer om ugens forløb i Violetta.


 


Når vi er færdige med at filme, får vi mulighed for at tage ind til det centrale London. Det er altid virkelig hyggeligt og så er det trods alt ikke så ringe at spadsere rundt i Londons gader, og få kigget lidt i de forskellige butikker og set de mange seværdigheder.


Vi piger skal tilbage til London d. 20! Du får meget mere af vide om vores næste tur i det britiske <3 De kærligste hilsner


 


Clara


 


 

2014-03-06 @ 17:46:21 Kommentarer (31)

Okay, okay, okay!

Det var vel ikke den bedste måde at afslutte en telefonsamtale på!? Tomás ville jo bare være flink som sædvanlig, og så misforstår de hinanden igen… Sikken et held, at Violettas finger klarede at blive forbundet to gange! :-)


 


Ingen Violetta i showet – var det rigtigt af hende at vælge sin fars forlovelse frem for sine egne drømme? Tror I, at det ville have gjort Germán glad, hvis han havde fået det at vide?


 


Showet – det nærmer sig med stormskridt! Hvordan kommer det hele til at gå? Vil Naty vove at satse på sin egen karriere i stedet for at assistere Ludmila? Det er måske på tide…


 


Vi håber, at vi får DET HELE at vide på fredag!


 


Kommentér her på bloggen og hæng med på Disney Play så længe! Hav det fint!//Disney Channel-holdet

2014-03-05 @ 16:47:00 Kommentarer (38)

Violetta, Violetta, Violetta!Vores yndling er tilbage! Og det er godt det samme, for hun har jo stadig en maaaaasssee ting at få styr på. En dag – to shows for eksempel! Hvilket af dem tror I, Violetta vil vælge?
I glæder jer, vi glæder os… Vi møder Violetta igen kl. 16! Hav det fint så længe!!
Disney Channel-holdet 


2014-03-05 @ 11:38:55 Kommentarer (25)

Hvem burde Violetta vælge?

Er du på team Tomaletta eller Team Leonetta? Få svaret i vores nye coole test!


 

2014-03-04 @ 14:46:48 Kommentarer (317)

Åh åh!!

Åh nej, Jade har opdaget Violettas STORE hemmelighed!! Er det nu, alles løgne begynder at boble op og blive afsløret? Vil Jade fortælle Germán om Violetta og Studio 21?? Yikes!!


 


Ludmila, vil hun kunne ændre sig? Vil Angie tage bladet fra munden og fortælle Violetta sandheden??


 


Og hvad vil der ske med RestoBar nu? Vil det lykkes Luca at redde sin restaurant?


 


Og Germáns kærlighedserklæring til Angie, waauuw!! Er det nu, hun fortæller ham sandheden? Elsker hun ham? Hvad tror du?


 


Vil spøgelsesjægerne få fat i Marias ”spøgelse”?? Hvordan skal det så gå for Matias?


 


Violetta fortsætter på mandag kl. 16, vi glæder os allerede! Som sædvanlig kan du se dette afsnit igen på Disney Play i aften, eller du kan tjekke vores tv-program her på siden og se tider for genudsendelser.


 


 


//Disney Channel-holdet   

2014-02-28 @ 16:55:00 Kommentarer (45)
Publiceret i: På TV

Oh yessss!!!

Det er fredag, det er Violetta-tid!


 


Hvor har vi ventet!! Onsdag var jo sådan en utrolig dramatisk dag! Germán og Jade slog op, hvad sker der nu?! Vil det nu blive Angie og Germán? Men hvordan skal de kunne komme sammen, når Angie ikke har fortalt, at hun er Violettas moster??


 


Tomás er skuffet over Violetta, fordi hun kyssede Léon… hvordan tager hun det?! Vil hendes gamle følelser for Tomás komme op til overfladen, eller er det faktisk kun Léon, der tæller nu?


 


Showet på Studio 21 ser nu ud til at blive til noget, og vi ser med spænding frem til, hvordan det skal gå! Vil det lykkes for Ludmila at komme igennem en prøve uden at afbryde alt?


 


Og Gustavo er jo lidt af en gåde, hvem er det egentlig, han kan lide, Naty eller Ludmila?!


 


Vi kan dårligt vente til klokken 16, vi håber, I vil se med!!


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-02-28 @ 11:00:00 Kommentarer (22)
Publiceret i: På TV

Nååå, er det sådan, det hænger sammen?!

Tomás føler sig svigtet af Violetta. Det er derfor, han har været så led mod hende!! Han ser slet ikke ud til at være kommet over hende overhovedet, selv om han forsøger! Men måske skulle han være lidt venligere? Hvad synes du?


 


Dagens andet OMG, Germán og Jade slår op!! Hvad skal der nu ske med Jade og Matias og hans fodlænke?? Vil hun flytte ud og han fortsætte som Marias "spøgelse" på heltid? Og Angie… nu er der jo en mulighed for hende og Germán. Det er bare den der GIGANTISKE hemmelighed om at være Violettas moster, som står i vejen! Er tiden kommet til at røbe den nu?!


 


Ååh, der er så mange timer til næste afsnit...


 


På fredag fortsætter Violetta, og vi glæder os vældigt meget til at se, hvordan det hele kommer til at gå!!!


 


Vi ses på fredag igen :-)


 


 


//Disney Channel-holdet

2014-02-26 @ 16:52:00 Kommentarer (47)
Publiceret i: På TV

Wohoo endelig onsdag!

Da vi forlod Violetta i mandags, virkede Natys store kærlighed Gustavo meget mere interesseret i Ludmila end i hende. Er Gustavo kun ude på at lære Ludmila bedre at kende, eller har Natalia en chance?


 


Showet på Studio 21 ser ud til at være i fare, pengene fra det fantastiske RestoRock-show, hvor Violetta rockede med Maxis venner var ikke tilstrækkeligt! Hvordan skal det lykkes dem at få det hele til at hænge sammen?? Vi vil jo se det show!


 


Mandagens store spørgsmålstegn var Tomás, som er vred på Violetta, fordi det lykkedes hende at få skaffet et arbejde til hans far, så Tomás slipper for at tage tilbage til Spanien. Vi fatter ingenting! Hvorfor så vred? Han ville jo gerne blive!! 


 


Ooog der begynder at ske noget mellem Angie og Germán!!! Han opdagede jo hendes bluff med Pablo, men hvordan vil Angie nu reagere på det?! Sååå spændende!! 


 


Violetta begynder klokken 16 som sædvanligt i dag, tag og se med!!


 


Vi ses lidt senere!


 


 


// Disney Channel-holdet

2014-02-26 @ 10:00:00 Kommentarer (16)
Publiceret i: På TV

Øøøh…ok?

Tomás er vred på Violetta?! Hvorfor? 


 


Det begynder at se ud, som om der er ved at ske noget mellem Angie og Germán, altså i virkeligheden og ikke bare i Jades mareridt! 


 


Hvad fører Gregorios og Andrés sabotageplaner til? Vil showet blive til noget?


 


Og Gustavo hænger ud med Naty bare for at kunne være i nærheden afLudmila?! Natalia har vist brug for at være sammen med én, der er lidt sød! 


 


De største spørgsmålstegn er, hvorfor i alverden Tomás sagde sådan til Violetta, og hvad der kommer til at ske mellem Angie og Germán?!


 


Vi hopper i sæderne, baare 48 timer tilbage til næste afsnit!


 


 


//Disney Channel-holdet


 


p.s. Du kan se afsnittet igen på Disney Play i aften, eller du kan se på vores tv-oversigt her på siden, hvornår det bliver genudsendt.

2014-02-24 @ 16:55:00 Kommentarer (47)
Publiceret i: På TV

Endelig mandag!!

God mandag, alle Violetta-fans!!


 


I dag fortsætter Violetta endelig :-)


 


I fredags havde Violetta sandelig en omtumlet dag. Først fik hun lov at synge med  bandet, og så kyssede Léon hende! Hvordan reagerer hun på det?! Det får vi endelig at vide i dag! Jaaa!!


 


Der var virkelig meget kærlighed i luften i fredagens afsnit; Ludmila så også ud til at være lige ved at kysse!


 


Gregorio blev opdaget, da han var ved at stjæle pengene fra indsamlingskoncerten, og vi spekulerer på, hvad det kommer til at betyde for hans arbejde på skolen. Og bliver showet til noget? Vil pengene fra indsamlingen være nok?


 


Og pludselig havde Jade fået hele to "spøgelser" på halsen! Men Ramallo og Matias så nu mest ud til at gøre hinanden forskrækkede :D


 


Vi ses lidt senere!


 


 


// Disney Channel-holdet

2014-02-24 @ 11:00:00 Kommentarer (22)
Publiceret i: På TV

OMG x 500!!

León gjorde det bare! Efter al den snak og alt det drama kyssede Léon bare Violetta sådan! Hvad tror du, Violetta siger til det?! 


 


Det får vi først at vide på mandag!! Så er Violetta tilbage igen kl. 16, til sædvanlig tid!! Hjælp, vi kan dårligt holde det ud!


 


I mellemtiden vil vi også spekulere på, hvordan det vil gå med Andrés, når han nu nægtede at være med i Gregorios stygge planer. I stedet var det Gregorio, der blev taget på fersk gerning, da han forsøgte at stjæle pengene fra indsamlingen. Er det nu Gregorios fremtid på Studio 21, der står på spil?!  


 


Og hvordan går det med "spøgelserne" i huset? Både Ramallo og Matias klædte sig ud som spøgelser; måske begynder Jade endelig at få mistanke om, at Marias ånd måske ikke findes i virkeligheden? Meget at fundere over indtil på mandag!


 


God weekend!!


 


 


// Disney Channel-holdet :)

2014-02-21 @ 16:57:00 Kommentarer (165)
Publiceret i: På TV

Herlige Violetta-fredag!!

Endelig er det fredag! Og endelig kommer Violetta!! 


 


Da vi forlod Violetta i onsdags var det som sædvanlig så utroligt spændende. Vi vidste knap nok, hvordan vi skulle holde ud at vente til i dag :-)


 


Andrés blev opdaget af Gregorio, da han var ved at sabotere Ludmilas skab, og den duet med Tomás, som Ludmila havde håbet på, blev endelig til noget. Men i stedet for at synge til hende, så Tomás kun på Violetta, der stod lige bag Ludmila.  


 


Og Angie panikkede og gav Pablo et kys lige foran Germán. Var det, fordi hun blev så nervøs? Eller forsøger hun med alle midler at få Germán til ikke at blive forelsket i hende?? Og hvad så med Jade, som Germán jo er forlovet med? Ja, hun forsøger desperat at få Germáns opmærksomhed... men det ser ikke ud til at gå særlig godt...


 


Kl. 16, så fortsætter Violetta!!


 


Vi ses lidt senere :-)


 


 


// Disney Channel-holdet

2014-02-21 @ 11:00:00 Kommentarer (23)
Publiceret i: På TV
SE FLERE INDLÆG
SE FLERE INDLÆG
Du vil måske også synes om
Se afsnit online på Disney Play!
Find masser af sjove online-spil!
REKLAME
© DISNEY. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES.