• Trailer
  • Trailer

Disney Pixars Modig – Historien

I det barske og hemmelighedsfulde skotske højland er der siden oldtiden gennem generationer blevet fortalt historier om mystiske legender og storslåede slag. Disney Pixars "Modig" er en ny fortælling, der slutter sig til overleveringerne, hvor den modige Merida (som Kelly Macdonald lægger stemme til) står over for traditionen, skæbnen og det mest modbydelige bæst.

"Modig" fortæller historien om Merida, en talentfuld bueskytte og den impulsive datter af King Fergus (som Billy Connolly lægger stemme til) og Queen Elinor (som Emma Thompson lægger stemme til). Hun er fast besluttet på selv at styre sin egen vej i livet, så Merida trodser en ældgammel skik, der er hellig for landets huserende lords: den enorme Lord MacGuffin (som Kevin McKidd lægger stemme til), den selvsikre Lord Macintosh (som Craig Ferguson lægger stemme til) og den kværulantiske Lord Dingwall (som Robbie Coltrane lægger stemme til). Meridas handlinger fører af vanvare kaos og ødelæggelser i kongedømmet med sig, og da hun opsøger den gådefulde, gamle Wise Woman (som Julie Walters lægge stemme til) for at få hjælp, får hun et skæbnesvangert ønske opfyldt. Den fare, der følger hende, tvinger Merida til at se meningen med ægte mod i øjnene, så hun kan vende en forfærdelig trolddom – inden det er for sent.

"Modig", som er instrueret af Mark Andrews ("De Utrolige", "Ratatouille", "John Carter of Mars") og Brenda Chapman ("Løvernes Konge", "Prinsen af Egypten"), og produceret Katherine Sarafian ("Lifted", "De Utrolige"), er et storslået eventyr, fyldt med hjertevarme, uforglemmelige figurer og humor i bedste Pixar-stil, som elskes af publikum i alle aldre.

Disney Pixars Modig har premiere i biograferne d. 27. august 2012 og vil kunne ses i Disney Digital 3D™ i udvalgte biografer.

Brave Concept Art

Merida fra Disney Pixars Modig

Brave Concept Art

Disneys nyeste heltinde, Merida, fra Disney Pixars Brave

Brave Concept Art

Modig byder på en række levn fra den skotske kultur som f.eks. bautasten

Brave Concept Art

Disneys Modig er rig på billedmateriale og smukke landskaber, f.eks. i skovscenerne

Brave Concept Art

Meridas hjem – Disney Pixars Modig

Brave Concept Art

Merida, Disneys mest frygtløse prinsesse

I biograferne 2012